søndag 25. mars 2012

Cupcakeluer


Jeg får stadig inspirasjon av andre bloggere. Denne gangen falt jeg for disse luene som ligner på en cupcake.
Garnet hadde jeg på lager, så det ble litt garnslanking i samme slengen. Akkurat nå mens jeg driver og trener opp hånden min, er det greit med sånne små arbeider. Tovepia viste sin cupcakelue her, og oppskriften fant vi vel begge her.


Er det ikke søtt ? Disse smetteskjerfene er også så herlige. Oppskriften fant jeg her. Er det noe en trenger, så finnes det alltid en blogger som kan hjelpe. Disse skjerfene er så artige å strikke. Det går fort unna. På en liten kveld har du strikket et,og startet på et nytt.Jeg har brukt babyull fra Gjestal på luene. Dobbel tråd slik at de blir gode og varme. Den største er til en 2-3åring. Der har jeg fulgt oppskriften nøye. Den minste har jeg mikset litt på oppskriften, og lagt opp litt færre masker. Den minste passet godt til mitt barnebarn på 19 måneder. Han prøvde den under hyl og vræl. Han ville vel ikke ha jentelus på seg kan du skjønne.
Ble litt hekta på disse skjerfene også. Nå har jeg plutselig fem stykker. De er strikket i litt forskjellig babygarn fra garnskuffene. Det minker litt på garnet nå.


Jeg vil ønske nye følgere velkommen til bloggen min. Håper vi får gode møter her i blogglandia. Ønsker alle en fin kommende uke med en liten vits jeg har fått fra Bodil, som hadde blogg, men har  lagt den ned. Vi er også facebookvenner.

Så var det bestemoren som fant ut at hun skulle teste barnebarnas kunnskap:
- Vet dere hva som har fire ben, og kalles menneskets bestevenn...??
- Jeg vet, mormor. Det er en sofa...))