torsdag 8. juli 2010

Elleve-kaffe og bloggtreff

 Sommerbesøk  på hytten. Vi har en nabohytte, og fra gammelt av pleier vi av og til å ha "11-kaffe" Vi arrangerer besøk hver vår gang. Denne gangen var det vi som inviterte.
Pynta litt opp i hagen før de kom. Peonene blomstrer og foran utepeisen laget jeg en enkel blomsterpynt.En rosebusk ble plyndret og endte opp som pynt på bordet i en gammel vase, som min mor har kjøpt.


I dag var vi mange, for de i nabohytten hadde besøk av den trivelige bloggeren Trine, som har den flotte bloggen Balsam for sjelen. Koselig med et slags bloggtreff. Hun hadde mann og to kjempeskjønne barn med seg.
Menyen var to sorter med muffins og en bløtekake. Nesten helt hjemmelaget. Kjøpt bunn og resten fikset jeg. Må si det selv at den var god.


I år blomstrer klematisen godt. Den har vært litt spinkel i blomstringen tidligere, men i år kommer det store blå stjerner på den. Mine foreldre har plantet disse klematisene.

Over kaken henger to bilder som min mor har malt. Koselige dyrebilder. Rammene er av gamle fiskesnører. Min mor hadde virkelig kreative tanker om gjenbruk. Jeg ser det rundt meg her på hytten hver dag. De fem uglene på en kvist har  hyttenabofruen laget. Hun er veldig kreativ.

Her er en av alle de gamle kaffekjelene som min mor samlet på. Jeg har plantet en lobelia i denne bedehuskjelen.
 En fin dag er over, og her senker kvelden seg over hyttefolket. Akeleien ser utover den fine fjorden vår, og hyttefolket tenker på å legge seg. Det er tre minutter til helgen begynner, og jeg ønsker dere alle en super helg.