onsdag 14. juli 2010

Restegarn

En liten pose med restegarn i bomull ble til en liten firkant med smålapper. Det lille hekleprosjektet som ble påbegynt for noen dager siden, ble avsluttet i finværet på terassen sist søndag.

Søndag hadde vi en nydelig sommerdag her på Averøy. Herlig dag i solen. Bare speide etter båtene som tøffer forbi og  kose seg. Jeg ble helt bergtatt av lappene mine, og de sprakende fargene jeg fikk jobbe med. Jeg er veldig glad i friske farger. Til og med kjeksen matcher fargene på restegarnet. Stilig....,og helt tilfeldig. Oppskriften har jeg fått fra attic24.

Begynte alle lappene med en liten runding og heklet deretter hver lapp sammen underveis. Veldig greit. Da bruker jeg de minste nøstene til rundingene, og de større restenøstene til å hekle sammen lappene etterhvert.

Innimellom badet vi i sjøen. For min del ble det årets første bad. Jeg liker så godt fargene på tang og fjæresteiner også. I det hele tatt er det en gave å kunne ta inn alle de fargene naturen byr på.

Søndag var det jo siste kampen i fotball VM også. Den intereserte meg nok ikke så mye, så jeg ble sittende på terassen til kampen nesten var ferdig. Inne i hytta hadde gubben besøk av to andre ivrige fotballgubber. Så når brølet til vinnermålet ljomet i hytta, kunne jeg med et glad sukk, feste siste tråden.
Vi har alle våre gleder. Hva skal jeg bruke denne firkanten til? Kunne brukt den til en pute eller et trekk til nok en krakk. Hva synes dere?