fredag 14. mars 2014

Sinnasaujakke på gang


Jeg er godt i gang med en sinnasaujakke. Mønsteret kjøpte jeg på Ravelry fra Pinneguri. Mange som har laget denne. Masse flotte jakker rundt omkring med sinnasauer. jeg har lenge hatt lyst på denne jakken, men har kvidd meg litt for å strikke den.  Hvorfor? Fordi jeg er analfabet i sying. Plutselig en dag oppdaget jeg noe som på engelsk heter Steeking. Det vil si at jeg istedet for å sy sikksakksømmer i oppklippet på jakken kan hekle to rader, og dermed låse maskene fast. Etter masse søk på nett fant jeg ut at det var verdt et førsøk. Det skal bli spennende. Skal holde dere oppdatert hvordan dette går. Får bare håpe at det holder maskene sammen. Jeg strikker med Kauni regnbuegarn, og det grå er Rauma finullsgarn. Artig mønster å følge.


Innimellom har jeg strikket et mykt og godt sett til en venninne. Fant et nytt garn som var helt herlig. 100 % alpakka. Dette er et nytt garn de selger på Nille. Helt utrolig godt å strikke med. Oppskriften på luen fant jeg her, Og skjerfet her


Her er det storm i kastene nå. Skikkelig innevær. En god unnskyldning for å bli sittende i godstolen å strikke. God helg til dere alle.