torsdag 26. august 2010

Muggene mine


I dag skal jeg vise dere muggene mine. Ikke misforstå, men det er mugger som er knuselig og ikke noe annet. Denne første muggen har jeg på hytten, og den er etter min mor. Hvor hun har fått tak i den vet jeg ikke. Den er gammel, og det står Hungary under den.


Denne står det Poland under. Gammel den også.Disse to muggene over her står også på hytten. Veldig koselig å bruke de gamle muggene til å ha blomster i.Dette er en artig mugge jeg kjøpte for noen år siden i Egersund. Sikkert mange som kjenner igjen denne koselige muggetypen de laget der. Alkemuggen pynter opp på kjøkkenet mitt her hjemme.Den største muggen kjøpte jeg på brukthandel på bryggen i Bergen. Den er fra Stavanger flint. Den lille er tysk. Den kjøpte jeg i under en ferietur i Danmark.


Her en en trivelig mugge av nyere dato. Fikk den av min søster en gang hun var på besøk. Jeg har alltid likt denne. Både blåfargen og formen på den er helt etter min smak. Min lokale blomsterhandler overasket meg stort her en dag. De solgte lyshus!  Gjett om jeg ble glad da jeg så disse to runde koselige husene, og begge to ble med meg hjem. Her står de og lyser for meg en regnfull ettermiddag i august. Jeg sender noen stråler til dere også. Med ønske om en fin ettersommer. (vil ikke helt gi slipp på sommeren jeg)