lørdag 6. oktober 2012

Ta dah


En herlig uke på Nordmøre er snart over. Været har virkelig stått oss bi. Alle måltider er inntatt ute. Ikke verst i oktober. Her har skjedd litt av hvert denne uken. Jeg har hatt opp til tre elektrikere på gang til å oppgradere det elektriske anlegget i hytten. Ensom har jeg ikke vært her, men det som har opptatt meg mest er disse herlige oldemorsrutene. 


En haug med farger har vært med på leken. Heklekrok og vakre garnfarger er topp for meg. 


Begynte med blomstene som krevde full konsentrasjon å lære seg. Fulgte mønsteret til denne herlige bloggeren med navnet Bunny Mummy. Herlige små, luftige blomster i hauger først. Så kommer oldemødrene til slutt. Full tutorial finner du her her


Jeg har heklet rutene sammen etter oppskrift fra min kjæreste  hekleblogger Lucy. Jeg har brukt denne oppskriften.  Har jobbet ganske intenst med dette babyteppet. Blir bare så ivrig. Til slutt ble det da et slags Ta dah. Manglet ca en meter garn til den siste kanten rundt hele teppet, men  jeg greier altså ikke å vente til jeg kommer hjem til garnlageret mitt. Jeg må bare dele det "nesten" ferdige resultatet med dere. Så her sitter jeg altså på blogger, og lager et innlegg på selveste "gudsjelovkvelden". Middagen er utsatt på ubestemt tid. Gubben er grei, og skjønner at dette har en deadline.(For meg)Ser dere? Ikke mye tråd som manglet.


Lykke i hver rute. Håper at dette teppet får ligge over et lite vidunder av et menneskebarn.Her tar jeg de siste bildene før det lovede regnet som skal komme. Regnet holder seg  heldigvis vekke ennå.
 Rene fargegleden. Er dere ikke enige ?