søndag 31. januar 2010

Småpussel

Jeg har et par av disse gamle krakkene her hjemme. De er arvet fra gubbens besteforeldre.Ingen andre ville ha de,for de var veldig stygge, med flere lag maling. Jeg strippet krakkene for maling. Synes de ble grei til å slenge baken nedpå.Ekstra kjekk ble de med et heklet trekk på. Jeg var innom Flickr.com for en tid tilbake, og der kom jeg til et nettsted i New York.Der var det en som hadde samlet på alle slags krakker. Hun hadde heklet trekk til samtlige. Krakkene var utstilt på en gate i New York. Skikkelig fint med alle slags farger og mønster. Stilig


Det ble jo ganske koselig dette da. Har flere på gang. Grei måte å kvitte seg med restegarn.
Jeg har en kjempesnill søster. Denne flotte lykten fikk jeg i gave fra henne i Januar. Er den ikke fin? Hun har gått på glasskurs, og produserer nå både lykter og fat. Kjempefine ting hun lager. Hun er kjent for å være "mor godhjerta" så hun deler ut sine kunstverk blant familie og venner. Jeg tenner lykten hver kveld og er så glad for den.


Disse posene har jeg kjøpt av en flink blogger, som har bloggen
Timotei. Hun lager masse fine ting på symaskinen sin. Jeg forelsket meg helt i disse to posene og var så heldig at de var til salgs. I tillegg fikk jeg et koselig bokmerke. Det passer godt til meg som alltid har en bok på gang.25 kommentarer:

 1. De er så kjekke de taburettene....og så fint med det hekla trekket...kan desverre ikke hekle så mye:(
  Ha en fin uke
  goeKlemmer

  SvarSlett
 2. Jeg har også en sånn krakk som du viser, men det er ikke lett å gjøre den sånn man vil ha den, men dette var en god ide.
  Burde kanskje lære meg å hekle først :)

  Ha en fin uke :)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Trekk til krakk var en kjempegod ide..Likte de lyse fine fargene du brukte.

  SvarSlett
 4. Anonym1/2/10

  Hei.Kjempe fint med hekla på krakken.Kjempe lurt.Du lurte på hva UFO var.Uferdig håndarbeid.Men det er så fristene og begynne på noe nytt.Kjempe fin glasslykt.Dere er jo kunstnere i fammilien.Kjempe flinke.Ha en kjempe fin Mandag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. Hej! Det er en god idé med skamlerne. Jeg har set det hos en hollandsk blogger som hedder woodandwoolstool. Hun laver bare skamlerne selv. Din her blev fin. Lygten og stofposerne er også fine. Jeg er jo, som du ved, også betaget af stofposerne. Ha en fin uge. Hilsen Bente

  SvarSlett
 6. Disse krakkeen er kjempekjekke å ha..kan brukes til så mangt..og din hekletrekk var skikkelig flott...

  skjønn lykt du fikk av din søster...

  ønsker deg enf in uke..
  klem Kerstin

  SvarSlett
 7. Hei :)

  Så stilig de krakkene ble da!
  Heldig du som kan hekle :)

  Så flink din søster er også.

  Ha en fin fin uke.

  Klem Siw

  SvarSlett
 8. heisan.
  neimen så flott dette er da,
  vakkert det ble,en kjempefin ide.
  ønsker deg en nydelig dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 9. Krakken ble flott med heklet trekk på! Jeg har også to slike gamle krakker som min bestefar har laget. De er gamle og slitt og har flere lag med maling, men jeg er veldig glad i dem likevel.
  Godt å se at posene har kommet vel fram til deg. Glad du likte dem :)

  SvarSlett
 10. Jeg er også veldig glad i gamle krakker, har 5 stk. på kjøkkenet rundt bordet. Når kjøkkenet er lite, er krakker tingen, de tar liten plass...
  Fint med trekk også..

  Ha en fin uke!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 11. Stilige krakker, med kjekke trekk! Kan ikke å hekle jeg, men det må jeg nok lære meg snart :-)
  Ha en flott uke!
  Klem

  SvarSlett
 12. skikkelig sjarmerende trekk :) og den lille lysestaken var jo nydelig :D

  SvarSlett
 13. De trekkene var jo helt herlige ! Takk for ideen!
  Ha en flott uke!! Klem;)

  SvarSlett
 14. Rålekkert!! Takk for tipset! Har noen krakker selv, og dette var direkte stilig!

  Har hatt dårlig bloggtid i det siste, så ser jeg har gått glipp av stilig sølvtøy under her også.

  Kos deg resten av kvelden og klem fra meg;)

  SvarSlett
 15. Så flotte krakker! Har aldri sett dem med hekletrekk. Veldig fint!
  Klem Ingrid:-)

  SvarSlett
 16. Har aldri kommet på trekk på krakk før. Det var kjempe flott.
  Ha en fin dag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 17. Hei. Så fin krakken din ble. Det ga meg en ide, for jeg har også en taburett. Den sto igjen i et hus vi kjøpte, den var brukt som malingkrakk, og var flekkete og fæl, men med noen strøk hvitmaling ble den perfekt for meg. Jeg bruker den av og til som bord, og til å ha blomster eller lamper på. Men var utrolig fint med heklet trekk.

  Nydelig glasslykt din søster har laget ja, heldige deg!

  Og flotte bretteposer, det er så mange flinke her i blogglandia.

  Ha en fin tirsdag.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 18. Oi så stilig og smart:) Den som kunne hekle du:)) Flott lykt du har fått også:) Man trenger og tenne masse lys i den kalde tida vi har.
  Nyt dagen, klem fra meg:)

  SvarSlett
 19. Jeg bare elsker disse gamle taburettene/krakkene..og ekstar fin ble jo din da. Ny artig variant;o) Go`kveld til deg fra Maliva

  SvarSlett
 20. Nydelige trekk til krakkene, du er så flink til å hekle!

  Det er enkelt å lage collager i photoscape, bare på inn på "montasje" i stedet for "rediger" i menyen. Så velger du et oppsett til høyre. Deretter kan du dra bilder fra listen til venstre og dit du vil ha dem, eller klikke i de tomme rutene for å legge inn bilder. Håper dette gjorde deg klokere :)

  SvarSlett
 21. Kjempefin krakk-- er på jakt etter en gammel krakk selv- men jeg tror jeg bare kjøper noen på ikea og maler dem- det er skikkelig lekkert med et slikt trekk på krakken- og nydelig hekleteppe som lå på senga;) Skjønner du er flink til å hekle;) Jeg holder fortsatt på med mitt bølgeteppe..har tatt en liten pause fra det- men nå skal jeg gjøre det ferdig...

  SvarSlett
 22. Så fin krakken ble, og du hekler jo helt nydelig.. Sånne krakker er jo så anvendelige også! Lykten var utrolig fin, og så er det jo ekstra koselig når noen har laget den til deg:) Tusen takk for de hyggelige ordene du skriver hos meg, det setter jeg stor pris på! Klem fra silje.

  SvarSlett
 23. Her mangler det ikkje på ros for krakken og hekletrekkene, hekleteppet, og eg stiller meg i kø med samme budskap : Flott. Er veldig fasinert av det ein klarer å laga i glass, hils søster di og sei at det var ei flott lyslykt.

  SvarSlett
 24. Hei på deg! Så flott krakk! Stilig med de oldemorsrutene på.

  Nei, jeg har nok ikke laget det grønne hjertet selv. I wish! Kjøpte det på en butikk i byen som selger Riviera Maison. Men vet ikke om det er fra det merket, eller om det er noe annet. Uansett, det er nok butikkjøpt, men veldig fint likevel.

  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 25. Kjempefin krakk! Liker så godt heklede oldemorsruter:-)

  Angående tekstilbilder, så lager jeg i alle størrelser. Så her kommer bare noen priseksempler. Prisene er med (hvitt) passepartout:

  13x18 cm kr. 270,-
  20x25 cm kr. 350,-
  24x30 cm kr. 400,-
  30x40 cm kr. 650,-

  Bare spør hvis det er noe mer du lurer på:-)

  Klem

  SvarSlett