søndag 26. juli 2015

Cardigansett og premie




Jeg har hatt dette settet som sommerens strikkearbeid. Har laget et cardiganskjørt tidligere i vår. Det ble strikket av Lerke som er halvparten ull, og halvparten bomull. Dette skjørtet er strikket i dobbel tråd Safran fra Drops. Veldig grei kvalitet på garnet. Pinne nr 5. Oppskriften på skjørtet fant jeg her. Kan anbefale dere dette skjørtet. Det er utrolig behagelig på.


Kjøpte litt ekstra garn med samme jeansblå farge, og strikket en kortarmet genser til. Den er strikket ovenfra og ned, og oppskriften fant jeg her. Det er jo egentlig en kjole. Måtte bare stoppe i tide da vet du. Så ble det en topp istedet. Litt vanskelig å få den rette jeansblå fargen fram på bildet.


Toppen strikket jeg med enkel tråd og pinne nr 3,5.


Jeg har nå jobbet en uke etter ferien , og ja ferien gikk lynraskt som vanlig. Helgen ble heldigvis fin her i Bergen, etter en uke med regn i lange baner. Det ble litt greit å sitte på terrassen lørdagskvelden med noe kaldt i glasset og jordbær til. Så er det bare å lade opp til ny arbeidsuke.



Forrige søndag var jeg så heldig at jeg vant en premie hos Tante er fortsatt GAL. Lynraskt fikk jeg premien i posten allerede på tirsdag. Sjokolade, garn og ei søt lita ugle. Uhuu..passer godt til meg det. Takk for nydelig premien Vibbedille. 

18 kommentarer:

 1. Nydelig sett! Det skjørtet er så fint og genseren passet perfekt til. Flink er du!
  Gratulerer med gevinst, alltid gøy å vinne :)
  God sommer videre og kos deg selv om ferien er forbi.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig at det falt smak :)
  Nå skal Amira snart en tur til Danmark igjen og da står
  denne typen sjokolade nok en gang på shoppelista :)

  Kos deg og ha en deilige kwell :)
  Go`klem Vibbedille :)

  SvarSlett
 3. Så lekkert settet ditt ble! Synes fargen på bildene er riktig fin. Kanskje jeg burde strikke meg et slikt skjørt..... Takk for link til oppskrift!
  Gratulerer med fin premie! Oppmuntringer i posten er fine greier.

  Ha en fortsatt fin mandag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så fint strikket sett! Likte at mønsteret på skjørtet går igjen som en bord på toppen.

  SvarSlett
 5. Flott sett!
  Gratulerer med premie :-)

  SvarSlett
 6. Litt av et arbeid du har gjort, må jeg si. Jeg elsker den blå jeansfargen, men så er også jeans det plagget jeg trives best i :) Drakten ble flott. Kikket også litt på tidligere innlegg og må jo kommentere de flotte hekleteppene du har på hytta. De var bare helt skjønne.
  Ønsker deg fortsatt fine sommerdager!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 7. Så flott sett, litt av et stykke arbeid. Flotte detaljer! Jeg er dårlig på strikk til meg selv. Tenker ofte at jeg skulle hatt en bolero, strikkejakke, sjal eller et skjørt. Blir altfor sjelden :/ Får motivasjon til det når jeg ser slike flotte strikkeplagg. Da popper tanken lenger opp på strikkelisten, hihi!

  Herlig og avslappende type ferie dere har hatt. Høres ut som skikkelig avkobling. Vi kom hjem fra en deilig ferie rett før helgen. Kan ikke huske at vi har vært så avslappet eller hatt en så impulsiv og herlig ferie på mange år. Deilig i Danmark, fått tid sammen og ladet batteriene. Gjorde godt ;)

  Ønsker deg en flott sommer videre! :)

  SvarSlett
 8. Nydelig sett du har strikket! Heldige deg som vinner også! Tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg og ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 9. For et nydelig sett med fine detaljer. Har kun strikket skjørt en gang tror jeg, var ikke så flink til å bruke skjørtet til andre ting, men har kanskje større tro på et sett? Fargen ser ganske jeansblå ut på min skjerm, og kan tenke meg at det er flott på. :)

  SvarSlett
 10. For et lekkert sett! Nydelig!

  SvarSlett
 11. For eit nydeleg sett du har strikka, og så fin farge det var :)

  SvarSlett
 12. Takk for at du har deltatt på link up hos meg. Du fant det ut selv, tilslutt og takk for reklamen.
  Settet ditt er kjempefint.

  SvarSlett
 13. Gratulere med vakker premie fra Vibbedille. Super deilig sett har du strikkt og skjort ser veldig godt.
  Takk for link :-))) Hilsen til deg. Ønsker deg fortsatt solen på Bergen... Ha god uke og sommerglede.
  Viola

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye med 3.plass i link up forrige uke. Bli med igjen i morgen :)

  SvarSlett
 15. Hei, så fint et sett du har laget :) jeg har lenge hatt lyst til å strikke et skjørt, noe lignende med fletter el noe . Koselig med premie, grattis :) fortsatt god sommer

  SvarSlett
 16. For et flott sett- helt imponert over dem som strikker slikt i voksenstørrelse- synes det tar nok tid å strikke noe i barnestr;) Burde sendt hekleteppet mitt på sommerferie hos deg- da hadde det nok vært ferdig for lengst;)

  SvarSlett
 17. For et flott sett- helt imponert over dem som strikker slikt i voksenstørrelse- synes det tar nok tid å strikke noe i barnestr;) Burde sendt hekleteppet mitt på sommerferie hos deg- da hadde det nok vært ferdig for lengst;)

  SvarSlett
 18. Kjempefint dett du har strikket !

  SvarSlett