tirsdag 27. oktober 2009

Høstgleder

IMG_1586

Det er deilig med høst når vi har så deilig vær som nå.Har ennå den flotte helgen på Nordmøre i hodet. Kaldt og klart vær. Godt å være ute hele dagen.Varmt kan man også ha det når utepeisen fyres opp og godstolen får være med ut. (Hagemøblene er allerede tatt inn.)  Mitt gode tovede teppe luner godt. Stemning eller?

IMG_1599


  Dette teppet er verdens enkleste  å strikke. Safir garn fra Sparkjøp. Legger opp 60 masker og strikker to meter glattstrikk. Tre sånne rader syes sammen. Strikker en kant rundt og tover på lettstelt 40 grader.Høsten gir en spesiell stemning. Vi går mot mørkere tider, men minnene fra naturens farger er med oss som en gave vi har fått. Når jeg skal sovne om kvelden ligger jeg og tenker på turer i naturen. Sjø og fjell. Alt det vakre vi omgir oss med i naturen. Godt å sovne med en 
fantastisk fjellutsikt på netthinnen,


 IMG_1629


IMG_1620


Når jeg rusler i hyttehagen gleder jeg meg over hva som står etter min mor. Hun kunne i noen steiner, se figurer både av mennesker og dyr. Her en liten fugl av to steiner. På bildet over et kjærestepar. Veldig koselig synes jeg.


 IMG_1638

En rusletur på stranden Er alltid koselig. Blikkstille sjø og vakkert spill av farger på steiner og tang.

IMG_1662IMG_1657IMG_1611
Godt med ull på beina når kulden setter inn. Jeg hadde en pose med masse smått restegarn i allverdens farger. Strikket to sokker samtidig slik at de ble make. Bare smånøster og tråder, men to artige sokker ble det av det. Litt høstfarger på de også.

6 kommentarer:

 1. Ser av innlegget under at du har vært på Averøya, har faktisk ikke vært der selv om jeg har hytte på Skarsøya..
  Flotte stein - skulpturer og nydelige bilder!
  Ha en fin kveld videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Oi, her var det mye fin høststemning! Artige steiner, og jeg likte tovateppet ditt godt. Enkelt å strikke, men likevel myye arbeid. Det ser godt og varmt ut i høstdagen.

  SvarSlett
 3. Hei hei!
  Så utrolig koselig at du vil være med på trekningen min ;) ikke lenge igjen nå..
  Håper alt er bare bra med deg. Skal ta en titt på siden din jeg nå!STOR klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Herlig høststemning! (jeg er såå glad i høsten!)
  Ha en flott dag!! :-))

  SvarSlett
 5. Så herlig høststemning! Det er flott med høst, altså! :)

  Hvit skrift på bildene får jeg ved å legge det til i et bilderedigeringsprogram. Jeg bruker photoscape... Det kan lastes ned gratis, bare google photoscape :)

  SvarSlett
 6. Å, så mange fine bilder! Likte veldig godt steinfigurene. Hvis en har øynene med seg kan en oppdage mye "kunst" ute i naturen. Teppet ditt er flott og høstsokkene er små kunstverk de også :)

  SvarSlett