tirsdag 6. oktober 2009

VaskedagI dag har jeg vasket ned kjøkkenet. Har holdt på i hele dag. Det ble vasket litt sånn "light" nedvask, men det kom opp rene gardiner og det skinner litt ekstra. Så lenge det varer.


Kan anbefale 2 clean til å vaske keramiske overflater med. Glasset i peisen skinner etter en omgang med svampen. Kjøpte det på hagemessen i vår. Det blir solgt på alle slags messer.

Supert også til kjøkkenbenkvasken.


Tidligere har jeg vasket peisdøren og komfyrtoppen med spesialmidler kjøpt hos de som fører peis og komfyr. Steindyrt ! Mens en krukke 2 clean kostet 198 kr, og varer mye lenger. Man kan pusse messing med det og.
Stæsja litt i vinduskarmen etter vasken. Terrinen fikk samme behandling. 2 clean. Den er et funn jeg gjorde sammen med min mor for noen år siden.

Hun hadde et godt øye for gamle ting.

3 kommentarer:

 1. Hei .
  Jeg har et veldig godt kamera som du kan lese om på dette innkegget her.http://laila-karin.blogspot.com/2009/07/nytt-kamera-pa-vei.html .
  Det er et OLYMPUS SP-590UZ.
  kjøpte det i juli.
  Tenkte lenge på speilrefleks, men fant ut at jeg ville ha et som ikke var alt for tungt og
  og alt for dyrt. Dette kan du gjøre det meste med . De fleste bruker jo likevel auto innstilling, Nå har jeg hatt speilrefleks da jeg var yngre og holdt på med fremkaling på badet og kjøkkenet ble mørkerom.
  Du kan forøvrig gjøre veldig mye manuelt her og. Og jeg vil påstå at dersom du ikke er ekstremt intresert i fotagrafering så kommer du veldig langt med dette apparatet.
  Sjekk priser på Kelko. De varierer litt
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei og takk for trivelig kommentar;) Så hyggelig å bli kjent med nye bloggere;)
  Dette vaskemiddelet høres supert ut!
  Du har en trivelig blogg, skal prøve meg på et bølgeteppe selv, det ser faktisk morsommere ut enn oldemorsteppe;)
  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

  Så smart tips! Skal jaggu meg se etter det vaskemiddelet neste gang for som du sier er STEIDYRT i disse spesialforretningene!

  Lekker terrine du har! Og en koselig blogg:)

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem Silje

  SvarSlett