fredag 12. februar 2010

Taushetens konsekvenser

Jeg ble begeistret for forfatteren Linda Olsson etter at jeg hadde lest La meg synge deg stille sanger. Så da ble jeg glad for å få denne boken til jul. Tausehetens konsekvenser av samme forfatter. Den har litt av den samme rolige smygende intensitet som den første boken. Du blir bare revet med. Ingen stormende spenning, men den tar deg i all stillhet.

Denne handler om en Fiolinist og komponist som leter etter sin fortid. Denne letingen fører ham til hans fødested i Polen og oppvekst i Sverige. Hans bakgrunn er blitt skjult for ham. Det er en sørmodig, men optimistisk bok. Anbefales.


Gubben og jeg har fått hvert vårt par med flotte sokker fra en snill tante i Kristiansund. Jeg blir alltid så imponert over de som strikker så innfløkte mønster. Jeg liker å strikke litt enklere. Bli fort ferdig.

Som dere ser har vi laina oss opp foran fjernsynet og venter bare på at gullrekka på Nrk skal starte. God fredag til alle.12 kommentarer:

 1. Venter på gullrekke her også, men uten flotte sokker som dere har fått!

  Kos dere og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. herlig med bok tips,
  å herlige sokker dere har,ja rene kunstverka.
  kos dere masse i kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Har alltid ei bok på nattbordet jeg! Nå leser jeg Henning Mankell, må bare innrømme at det går mest i krim med meg! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ha en fin fredags-kveld. Flotte sokker...
  Klem :O)

  SvarSlett
 5. Har ikke lest disse, så takk for tipset:)
  Nydelige sokker dere har fått.
  Ønsker deg en fin helg,klem Hanne

  SvarSlett
 6. Anonym12/2/10

  Hei.Ja vi kan strikke vi i Kristiansund Frei...hi hi..Kjempe fine.Hålder på å strikker to par jeg også...Takk for tipsett for boken å ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 7. Hei takk for koselig kommentar. Liker også å strikke det enkle, fort ferdig, nydelig lester. Det ble visst ikke så mye gullrekke i dag, nå har OL begynt, da maler jeg og finner på andre ting. Ha en fin helg, klem.

  SvarSlett
 8. Jeg har lest "La meg synge deg stille sanger", og syntes dette var en nydelig bok. Kommer helt sikkert til å lese denne også. Så flotte labber da...

  SvarSlett
 9. Liker også at det går litt unna:-) Kjempefine sokker fra tante!

  Takk for boktipset!

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 10. Takk for boktipset, denne forfatteren hadde jeg aldri hørt om! åhh du å du for noen nydelige sokker, ble rent misunnelig...

  Takk for koselig hilsen inne hos meg.
  Ha en deilig helg.
  Klem fra Helen

  SvarSlett
 11. De lestene så deilige og varme ut:) kjempefine:)
  ha en finfin søndag!
  klem

  SvarSlett
 12. Må nok lese de bøkene- har jo hørt mye om den første boken;) Håper dere har hatt en fin helg;) Og tusne takk for gode ord fra deg!! Ønsker deg en fin start på uka!

  SvarSlett