fredag 13. april 2012

Helgekos


Så går vi mot en ny helg, og i Bergen striregner det. Da er det godt å kose seg inne med  varm deilig te og lys som lager god stemning. Det har vært  masse søtt og rosa på bloggen min i de siste  innleggene. Dette innlegget er altså blått. Kan være koselig det også.Jeg er så glad i perleblomstene. De er så struttende og yre mot vår og varme. Håper jeg får løkene til å blomstre til neste vår.Jeg har ikke vært så heldig med disse løkblomstene ute i min hage. Graver ned løk hver høst, men hvor blir de av? Ser de ikke igjen til våren. Tørker de vekk, eller er det disse mordersneglene som lever fett på løkene gjennom vinteren?
Jeg gir ikke opp da. Får prøve igjen. Ønsker mine besøkende en fin helg, og vil samtidig ønske nye følgere velkommen. Veldig koselig at folk ønsker å titte innom siden min.


                             Et ord vil jeg gi deg, et lite men godt.
                  Om verden går mot deg, så aldri gi opp  

15 kommentarer:

 1. Ja det har regnet mye i dag, men nå er det opplett og de har lovet fint vær i helgen. Krysser fingrene :)
  Ha en fin helg
  Trude :)

  SvarSlett
 2. Na var det lenge siden jeg stakk innom deg igjen! Vaeret kan man ikke gjore noe med, godt a ha noe vakkert a se pa inne! Perleblomster er nydelige. Hos oss er de godt avblomstret allerede, men sa kommer det andre blomster snart, da! Ha en fin fin helg.

  SvarSlett
 3. Koselige stemnings-bilder fra deg. Perleblomster er kjempefine! Her i nord skinner sola og snøen tiner...aner at det snart er vår i lufta! Ha en koselig helg!

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Så flotte bilder av nydelige perleblomster.

  jeg bor også i Bergen, og heldigvis er det ikke grå skyer over huset vårt akkurat nå. ser faktisk glimt av solen.

  Ha en fin fredag:)

  Klem Margareth

  SvarSlett
 5. Härliga bilder på din mysiga helg!
  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Jeg tror at for oss som bor på Vestlandet med så mye regn, så rett og slett råtner løkene i jorda på grunn av fuktigheten gjennom høsten og vinteren. Det er i alle fall min erfaring. Skal en få løkene til å spire og blomstre må de settes i godt drenert jord.

  Ha en nydelig helg.

  SvarSlett
 7. Rosa og blått; herlige farger!
  Har ennå ikke kjøpt perleblomster; sliter nok med å holde liv i de stemorene jeg kjøpte:O)) Har havnet på Nordmøre igjen, og he er det utrolig mye snø ennå...mer enn i byen..
  Ha ei riktig god helg, klem fra mæ;

  SvarSlett
 8. Her på Nordmøre har vi faktisk finvær i dag. Helt utrolig! På skolen hvor jeg jobber hadde både barn og voksne grillfest i før vi tok helg. Herlig!

  De fine ordene du har skrevet til slutt i innlegget ditt husker jeg godt fra min barndom. De var flittig skrevet i minnebøkene som alle jenter gikk rundt med den gang.

  SvarSlett
 9. Vakre blomar desse perleblomane.
  Eg hadde eit par tuer i hagen før vi fiksa og laga ny hage - no er dei borte...

  God helg

  SvarSlett
 10. Anonym14/4/12

  Herlig med blått,perleblomstene er så
  vakre atte. :)) Her har vi som vanlig
  på denne tiden isende kald nordavind,
  bare så vidt jeg hæler å stikke nesa ut.
  Koselige ord. :))
  Klem og god helg.

  SvarSlett
 11. Så koselig en stemning.
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 12. Ja her var det koselig stemning..Elsker perleblomster jeg også...bare synd de ikke blomstrer lenger:)

  Tusen takk for fine ord fra deg inne hos meg:)

  Nyt kvelden:)

  Klem Linda;)

  SvarSlett
 13. Stemningsfullt!!

  ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 14. Perleblomster er fine! Fikk noen i gave for en stund siden og har tenkt å sette løkene og håper de kommer igjen :) Ellers er vel rådyrene glad i den slags - vi får se :)

  Ha en fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 15. Så fint du gjør det rundt deg;) Elsker også perleblomster- har ikke prøvd å plante dem ut- men ser det er rikelig med sand i pottene deres- så regner med de skal ha godt drenert jord for å trives- så da spørs det her hos meg da. så fine telyseholdere du hadde;) håper du har ei fin uke- og takk for visdomsordene;)

  SvarSlett