onsdag 30. oktober 2013

PAY IT FORWARD


Her en dag fikk jeg verdens flotteste pute fra  Kari som har bloggen Quiltoghagetaus. Ble så glad for denne supre puta. Selv kan jeg ikke sy i det hele tatt, så denne gaven ble jeg virkelig glad for. Så utrolig fint sydd. Skikkelig kvalitetsarbeid som er lagt ned i denne puten. I love it.


Nydelig hjemmelaget kort fra Kari. Måtte bare vise baksiden på puten også. Knallfin. Selvsagt ble den innlemmet med mine egne puter med en gang. Takk til deg for den fine gaven Quiltoghagetaus. Se innom bloggen hennes. Hun lager masse fint.


Da er det min tur til å ta stafetten videre. Håper det er tre personer som har lyst til å være med på Pay it forward. Da kan dere skrive under dette innlegget. De tre første som skriver under vil få en hjemmelaget gave fra meg innen 12 måneder. Mottakeren må så,innen 12 måneder sende en hjemmelaget gave til tre nye personer.

Dette er min PIF, og det har vært koselig å være med. Vil du være med så legg en kommentar under dette innlegget.


10 kommentarer:

 1. Hei . Dette kan jeg jo være med på
  så får vi se om det er tre nye som vil ha noe jeg har laget. Ikke så lett å få med noen på dette eller?
  Ha en god kveld. Klem.

  SvarSlett
 2. Hei kor koselig - eg blir gjerne med :)
  Mnikasmil

  SvarSlett
 3. Monika smil skulle d jo stå :)

  SvarSlett
 4. Anonym30/10/13

  Çok güzel olmuş yastıklar. :) Türkiye'den selamlar! :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott pute :) Heldig du var!!

  SvarSlett
 6. Ikke særlig god på sying jeg heller. ;) Enda jeg solgte symaskiner for noen få år siden. Tiår. Og da måtte en i alle fall vite hvordan en skulle bruke den og alle mulighetene med sømmer etc.

  Dukkeklær måtte jeg til og med prøve meg på. Sømmene holdt nok, men former og andre viktige egenskaper var det nok så som så med. :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig flott pute. Jeg er ikke egentlig fan av Quilt av denne typen, men denne puta likte jeg.
  Ellen :)

  SvarSlett
 8. Så heldig da og deg vell unt. Nydelig pute! Gratulerer :)
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne være med i pif. Er på instagram Kommetilbaketil og på Facebook . Dette er en veldig god ide. Selv har jeg nylig tatt opp igjen enkelt "produksjon" av håndlagede ting basert på hovedsakelig brukte materialer for å spare miljøet. Det er et samfunn som bruker enormt med penger og energi på bruk der ute. Jeg er opptatt av å bruke minst mulig nytt, skape noe vakkert og bringe det ut til mennesker som setter pris på kvalitet og omtanke bak det produktet de har i sitt eie, Lykke til alle sammen.

  SvarSlett
 10. Puta var bare d...lekker! Jeg kan heller ikke sy, men ser jo at dette er flott utført arbeid! OG uglene var jo til å spise opp.
  Er vel for sent ute til å være med på PIF, men takk for ideen!
  Ønsker deg god helg!

  SvarSlett