7 kg rabarbra, 1 kg sitroner, 2-3 liter vann etter ønske, 2 kg sukker.
Rabarbra og sitron kuttes opp i biter og dampes i saftkoker langsomt sammen med sukker.
Tilsett vann etter ønske og 1/4 ts Atamon for konserveringens skyld.
Helles på rene steriliserte flasker. Jeg kokte alt på nytt etter tapping, og tok da Atamon oppi. Jeg fyllte limonaden i gamle juicekartonger og frøs de ned. Er på hytta og har ikke flasker.
Det ble utrolig masse av dette, og en super frisk smak. Kan anbefales.
Med isbiter og sitronskiver ble det en kosestund på terrassen.
Det så jammen godt ut! Ha en flott lørdag hos deg!
SvarSlettMmm, det så godt ut :)
SvarSlettSynest eg kjenner den friske og nydelege smaken.
SvarSlettDenne oppskrifta vil eg lagre og ta fram seinare.
Tusen takk.
God helg vidare frå Anne-Mari
Åh! Det så veldig godt ut! :-)
SvarSlettGod sommer!
-Astrid.
Jeg har værdens beste familie! Og jeg har værdens beste venner! <3
SvarSlettI tilegg har jeg lært meg å bli sint. Og dette innlegget om meg selv, det har nok hjulpet meg til å legge enda mer av det bak meg. Jeg fikk en sinnsyk respons på facebooksiden min (min private) når jeg publiserte historien min, og jeg har fått så mye gode ord og tanker fra fjærn og nær. Det er godt at jeg har kunnet snakke om det, for jeg har hele tiden tenkt at ingen kommer til å tro hvor ille det var.
Takk for at du la igjen gode ord hos meg. De settes stor pris på!! :-)
Takk! :-) <3
Hei.
SvarSlettMmm dette så forfriskende og herlig ut. :)
Kjempekoselig hagestue.
Klem fra Mette.
Dette både hørtes og så deilig ut! Takk for at du deler! :)
SvarSlettTakk for koselig kommentar hos meg! :)
Klem fra meg
Nam! Det så utrolig forfriskende og godt ut ;-) Det smaker nok helt fortreffelig i varmen ;-)
SvarSlettØnsker deg en riktig fin kveld!
Ser delikat ut!
SvarSlettDette såg fantastisk ut. Forsatt goé sommer
SvarSlett