lørdag 1. november 2014

Nancy for sin vei

 
 Overskriften er på min dialekt. Jeg har jobbet veldig med denne koften her. Har gledd meg stort til å sprade rundt i den,men akk så ble den to nummer for stor. Virket ikke slik da jeg prøvde den underveis. Med knappestolper og det hele så ble den litt siiiiiiiiiiiig på meg.

 
Ble veldig lei meg faktisk. Min aller første kofte, og i de knase fargene da. Slekten har vært innvolvert i arbeidet underveis også. En supersnill tante har sydd, og klippet den opp foran. På toppen av det hele sydde hun på fine bånd i på hver knappestolpe.
Jeg har strikket koften i garnet Nepal. Et deilig alpakkagarn, og brukt pinne nr 4,5 og 5mm. Brukt mye tid, og har også fått omregningshjelp fra en skjønn Instagramvenn. Jeg burde nok ikke satset på large, men small i denne koften. Jeg la den ut på strikkesiden på facebook, og skrev der at den desverre ble for stor til meg. Ikke lenge etter kom det bud på koften. Wow..det gikk fort. Dagen etter traff jeg en skjønn ung dame som skulle ha presang til sin mor. Kofta for den gitt. :-)


 
Sorgen varte ikke så lenge. Se hva jeg har kjøpt. Nytt garn til en ny Nancy. Helt andre farger  og garn denne gangen. Satser på Rauma Finull. Gleder meg til å begynne.


19 kommentarer:

 1. Synd at koften ble for stor, den ble kjempefin. Bra at du har begynt på en ny, og nå har du jo erfaring! Lykke til!

  SvarSlett
 2. Kofta blei nydelig, synd den blei for stor, men nu varmer den snart både kjøper og mottager.
  Den blir nok lekker den du ender opp med til deg selv
  God helg

  SvarSlett
 3. Så fint at du fikk solgt den! Tenker nok du blir mer fornøyd med kofte i Finull. Lykke til!

  God lørdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Ikke noe er så galt at det ikke er godt for noe - nå kan en annen dame pynte seg med den vakre kofta. Lykke til med nysatsingen - håper den vil passe denne gangen :)

  SvarSlett
 5. Synd at koften ikke fikk riktig størrelse, så fin som den var! Bra at den fikk seg en ny eier. Virker som at du går i gang med ny kofte med godt mot. Lykke til :)

  SvarSlett
 6. Kofta ble utrolig flott :) Synd den ikke passet deg. Men lekre farger du har valgt til nr 2, blir spennende å se den :) Ha en deilig dag :)

  SvarSlett
 7. Ja, det var synd, for det var en nydelig kofte! Men det med størrelser er ikke så lett. Jeg var heldig med min Nancy kofte, at den passet, og jeg hadde nok blitt frustrert med stor F hvis det ikke hadde passet, ja! Men fint at du går på med friskt mot! Masse lykke til - gleder meg til å se denne ferdig! God søndag til deg! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 8. For ei nydeleg kofte du har strikka. Trasig at den ikkje passa. Lukke til med neste :)

  SvarSlett
 9. Nydelig kofte! Synd den ikke passet, men du har kanskje noen som kan overta den? Lykke til med neste kofte, du høres ved lystig mot! Bra! :-)

  SvarSlett
 10. For en flott kofte og så bra at noen kunne overta den når det først var så gale at den ikke passet. Det er noen fine farger du skal i gang å strikke med nå, skal bli kjekt å se når den blir ferdig :)
  Ønsker deg en fin søndagskveld!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 11. Kjempefin kofte, blir flott nr 2 også 😍

  SvarSlett
 12. Så herlig har du strikkt dine kofte. Fine farger. Synd den ikke passet, kanskje du har en gave jul...
  Jeg ønsker deg lykke med kofte to :-)) I alle fall fargene er fantastisk igjen.
  Jeg vil strikke min første kofte også - norsk lære og kofte strikke... det er fint... eller?
  Kanskje jeg kan begynne desember eller januar.
  Ha en fin søndagskveld. Hilsen fra Viola

  SvarSlett
 13. Der ja, der var en flott Nancykofte.
  I et av mine innlegg skrev jeg om den, men klarte ikke bestemme meg for farger, så nå strikker jeg på en stripejakke istedet. Så får jeg se om det blir en senere....
  Så synd at denne ble for stor. Slik gjør jeg også, strikker litt for stort, for jeg er så redd det skal bli for lite. Det er morro å glede andre, for da gir jeg det jo bort. Men synd når jeg gleder meg til den skal på.
  Lykke til med kofte nr to, ogFinull er et herlig garn.
  Klem

  SvarSlett
 14. Nydelig Nancykofte;) synd den ble for stor.
  Jeg skulle gjerne strikket en til meg selv, men en så lenge står den bare på listen.

  Fin ny uke til deg;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 15. Åh så fiin jakke!! (misunnelig sa du? :) )

  SvarSlett
 16. Kjempefin jakke du har strikket :)

  SvarSlett
 17. Kjempefin jakke og nydelige farger. Godt at noen andre kunne få glede av den da den ikke passet til deg. Spennende å se den nye kofta! Finull er et nydelig garn, og du vil få en fjærlett, varm kofte!

  Klem fra Guri

  SvarSlett
 18. Så fin! Sitter med denne selv i grått nå. Håper virkelig den kommer til å passe meg. ;)

  SvarSlett