søndag 26. april 2015

Sirkler i kvadrat
Jeg har tidligere laget et lignende teppe. Sirkler i kvadrat. Her kan du se det og finne den oppskriften jeg brukte på dette teppet. Nå har jeg funnet en ny oppskrift som er noe justert slik at teppet blir tettere og fastere. Jeg fant oppskriften med full tutorial her hos Bunny Mummy. 


Denne gangen bruker jeg kun restegarn. Skal ikke kjøpe noe ekstra garn (tror jeg). Bruker flere typer garn. Helt utrolig hvor mye små rester, og store rester som ligger på arbeidsrommet mitt.


Dette kan nok ta litt tid. Jeg har flere ting på gang samtidig. Faktisk 3 tepper som sakte, men sikkert vokser. Litt strikking ligger også på vent. Kjekt å ha litt veksling på arbeidet. Nå kaller disse fargerike sirklene i kvadrat på meg. Ha det bra så lenge.

25 kommentarer:

 1. Blir kjempefint! Godt å få bruke opp rester, men vi feller ofte for fristelsen å kjøpe nytt:)

  SvarSlett
 2. Det passer jo bra med rester til et slikt teppe. Mye arbeid, men det blir flott!!! God hekling :)

  SvarSlett
 3. For et flott og fargerikt teppe du hekler! Lekkert! :-)

  SvarSlett
 4. Så kjekt med et så fargefyllt prosjekt! Dette blir fint!

  SvarSlett
 5. Imonerende prosjekt, men ser for meg at det går rimelig kjapt unna så effektiv som du er med heklekroken! Kreativ prosess å sette sammen alle fargene. Ser lovende ut....

  God mandag fra Kristiansund

  SvarSlett
 6. Dette kommer til å bli et herlig teppe! Så mange flotte, klare farger må bare bli til et teppe å bli gald av. Gleder meg til å se det ferdig!!

  Ønsker deg en flott, fargerik uke!

  SvarSlett
 7. Det blir eit fargerikt og flott teppe :) Kjekt å få brukt opp litt restar.

  SvarSlett
 8. For et utrolig fint teppe dette blir :)

  SvarSlett
 9. Ååå, dette blir et skikkelig gladteppe!!! Liker slike fargeklatter!<3

  SvarSlett
 10. Så fint- masse restegarn her også- og teppeprosjekt har jeg også-men det blir visst aldri ferdig. Godt at du er mye mer effektiv enn meg;)

  SvarSlett
 11. Så fint- masse restegarn her også- og teppeprosjekt har jeg også-men det blir visst aldri ferdig. Godt at du er mye mer effektiv enn meg;)

  SvarSlett
 12. Flott og fargerikt! Man blir I godt humor av dette!!!

  SvarSlett
 13. Herlig så deilig fargerik - det blir fint. Ønsker glede deg. Ha en god uke.
  Hilsen og klem fra Viola

  SvarSlett
 14. Har bladd meg litt gjennom innleggene dine og er helt imponert over produktiviteten din :) Dette teppet blir jo bare helt supert. Flott og fargerikt og til å bli i godt humør av :)
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 15. Så fargerikt og flott. Dette er litt av et prosjekt, men sikkert kjempegøy.

  SvarSlett
 16. Kjempefint teppe blir dette.

  SvarSlett
 17. Oh, it looks wonderful ! I'm so glad you are enjoying using this pattern. The bright colours are fantastic....this has really made my day.
  Hope you won't mind if I link to this post.
  Jacquie x

  SvarSlett
 18. Oh, it looks wonderful ! I'm so glad you are enjoying using this pattern. The bright colours are fantastic....this has really made my day.
  Hope you won't mind if I link to this post.
  Jacquie x

  SvarSlett
 19. Dette ser kjempemoro ut. Spennende å boltre seg i så mange gladfarger. Fint blir det også. Hos meg er det montering av kofte som "kaller". Ikke såååå spennende akkurat.

  SvarSlett
 20. Hei!
  Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min!
  Nå har jeg tatt en runde i din blogg. Der var det imponerende mye flott; både i strikking og hekling! Ser også at du har strikka Nancykofter. Jeg har 2 døtre som har "bestilt" seg kofter, så nå er jeg i gang med den første. Blir nok likevel en stund før de blir ferdige fordi to-do-lista er som regel lang :-)
  Ha ei riktig fin mai-helg!

  SvarSlett
 21. Ja, dette blir et flott teppe. Jeg har heklet et lignende vognteppe i finull selv. Mye, men koselig arbeid - og så verdt det etterpå. En fryd for øyet:-)

  SvarSlett
 22. Dette var nydelig:)
  Skulle ønske jeg kunne hekle....

  SvarSlett
 23. Fantastisk! Jeg har enda mitt liggende fra sist du viste ditt flotte teppe, heldigvis jeg har mønsteret også, så nå ble jeg virkelig inspirert til å fortsette, men det blir nok kun et lite teppe…. Ha en herlig uke hos deg!

  SvarSlett
 24. Kan ikke hekle jeg heller, men en dag må jeg jo bare lære. Spørs om jeg har den tålmodigheten du må ha til å lage så mange, og faktisk lage teppe av det. Du er dyktig er du :)

  Har du lyst til å bli med på en liten giveaway deler jeg en i det siste innlegget mitt. Trekning fredag 8. mai, så skynd deg om du vil være med :)

  SvarSlett
 25. Så utrolig deilige og glade farger!

  SvarSlett