onsdag 9. desember 2009

Byvandring

IMG_2125

IMG_2118

IMG_2120IMG_2121

Søndag reiste vi til byen og småruslet litt rundt omkring. vi liker å kikke innom kunstutstillinger. Denne søndagen var vi i Nygaten galleri. Gammelt hus med katedralsk stemning,musikk som kiler i øret og en fryd for øyet. Det bugner av bilder. Det er umulig å ikke føle seg beriket ved å titte innom dette galleriet. Enten man kjøper noe ,eller ikke. Denne søndagen var det gløgg og pepperkaker. Kjempekoselig. De holder julebord der også. Lekkert bord, eller?

IMG_2126

Som alle gode Bergensere måtte vi jo se pepperkakebyen. Det gikk ikke så bra, for det skulle alle andre Bergensere og.

11 kommentarer:

 1. Anonym9/12/09

  Hei.Så koselige bilder.Bergen er en kjempe fin koselig by.Gleder meg til i sommer når jeg skal dit.Morvik.Åsane.Ønsker deg en fin senkveld og Torsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Herlige bilder fra en julete Bergen...jeg har bare vært der om sommeren så dette var nytt. Hyggelig at pepperkakebyen er oppe å står igjen.
  takk for hyggelig kommentar på kalenderbloggen min.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 3. Fine bilder, jeg elsker det stedet! Tror jeg vil ha bryllupet vårt der:)

  Ha en fin kveld!

  Tonje♥

  SvarSlett
 4. For en herlig blogg dette var!Har skrollet meg gjennom flere sider,og virkelig kost meg!
  Ha en flott kveld!
  Janne

  SvarSlett
 5. Det maleriet var vel nydelig ! Julestemning i Bergen ser jeg! Takk for at vi fikk bli med på turen! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. så artig å se. Jeg frekventerte mye i Galleri Nygaten da jeg bodde i Bergen. Har kjøpt et par bilder der også. Blant annet av samme maler som det bildet du viser - Afacan. stemning i de bildene. Ha en fin kveld/natt :)

  SvarSlett
 7. Så koselige bilder! Faren min var bra Bergen, så jeg har vært der endel da jeg var liten.. Har lyst til å dra tilbake..
  Adventsklem fra Nanni

  SvarSlett
 8. Takk for titten..Bergen er en vakker by både å besøke vinter som sommer. Jeg har dessv.vært der kun et døgn i Mai mnd. Kommer gjerne tilbake. God adventshelg til deg fra Maliva

  SvarSlett
 9. Bergen er koselig, og pepperkakebyen syntes jeg var morsomt! Kjedelig at det ble ødelagt, men godt de fikk bygget den opp igjen :)
  Takk for kommentaren hos meg! Jeg syntes det er kjempemoro å lage kort, synd jeg har så lite tid til det!
  Ha en fin dag og helg!
  Klem Hege

  SvarSlett
 10. Bergen er en koselig tusleturby :) Og galleri nygaten har absolutt sin sjarme ja.

  Men jeg har et spørsmål til deg. Forrige søndag satt jeg sammen en post om adventstakedekorasjoner, jeg snublet nylig over den flotte adventstaken du viste første advent og lurer på om du jeg kan få inkludere din stake i min post. Det vil si at jeg lurer på om jeg kan få låne et bilde. Jeg kommer naturligvis til å oppgi at bildet er fra denne bloggen og lenke hit. Dersom du synes dette er ok så ville jeg satt stor pris på at du sa i fra i den posten jeg har lenket til i denne teksten :)

  SvarSlett
 11. Takk for at jeg får låne bilde :D
  Du trenger ikke sende meg noe, jeg henter bildet her på bloggen din og laster det så opp på min egen blogg.

  SvarSlett