fredag 11. desember 2009

Malte kurver

IMG_2192

 For noen år siden var det veldig populært å male på sponkurver. Jeg har hatt stor glede av de jeg har malt. De er skikkelig julete i fargene.De lyser opp. Hele slekta fikk sånne til jul et år. De holder seg godt, og er fast julepynt hos oss.

IMG_2189

Jeg har malt kurvene  med en matt maling utenpå. Den røde fargen inni er oljemaling. Da tåler de litt fukt. Rognebærene er malt med hobbymaling. Så har jeg lakket de utenpå. Kan ha de ute også. Disse har stått på trappen i all slags vær.IMG_2194

                                                                          En god fredagkveld ønskes  alle som stikker innom bloggen min.

7 kommentarer:

 1. Hei:-)

  De kurvene er kjempekoselige ja:-)
  Ja du så sikkert at det vill vest her i heimen:-)) Begynner å ligne litt nå. Starta på monteringa av kjøkkenet i går og håper på å være ferdig montert på søndagskvelden. Ønsker deg ei flott helg:-)

  Vigdis

  SvarSlett
 2. Anonym11/12/09

  Hei.KJEMPE FINE kårger.Så flink du er.Maling og tegning ligger ikke før meg så jeg får hålde meg til strikking ,sying og hekkling.Kommer du på Oppdal en gang så er du hjertelig velkommen på Kaffe og småkaker.Ja nå er det bare en uke igjen til tunellen til Averøya åpner så neste gang du drar på hytta så slipper du å ta ferge.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Kjempefine!! Malte noen slike selv for noen år siden, men de ble ikke så fine som dine;)
  Ha ei flott helg, du også, og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så fine korge du har malt!!
  Heldig du som kan male slike fine ting...jeg er ikke noen maler, men har heldigvis barn som har det talentet, så nå har jeg begynt å ønske meg bilder til jul og bursdag:)
  Ønsker deg en fin helg,klem Hanne

  SvarSlett
 5. Koselige de kurvene, jeg har også prøvd meg på det, men de var nok ikke så fine som disse!
  Ha en koselig søndag;) Klem!

  SvarSlett
 6. Åh, husker jeg malte sånne kurver jeg også! Hadde veldig dilla på sånt ei tid. Kurvene dine er flotte! Det er skikkelig jul over dem.

  SvarSlett
 7. Så flotte de kurvene de var :))

  SvarSlett