lørdag 21. mars 2015

Superlørdag


I dag har vi en super lørdag her i Bergen. Vi jobber i hagen, og koser oss i solen.  Bare å nyte når solen titter ned på oss. Disse glade vennene er med på å lage superlørdag.


Jeg har strikket en ny acnegenser med min egen lille vri. perlestrikk istedet for vrangbord på armene og halsen. Svinget den litt inn i midjen også. Deilig og mykt garn Faerytale. 


Ble ikke så verst.  Så takk til alle dere som tipset meg på at jeg kunne flytte knappene på koften min. Les her. Nå har jeg den på, og er veldig fornøyd. Takk til alle dere som er så grei å komme med gode råd. 

.

17 kommentarer:

 1. Super fin genser har du strikkt. Ser ut veldig koselig. Hyggelig med perlkanten.
  Gratulere med knapper til kjempeflotte kofte. Hilsen til Bergen. Kos dere med deilig sol.
  Vi har også. God helg. Klem fra Viola

  SvarSlett
 2. Så flott genser, det var lurt og strikke pærlestrikk på vrangbåndet :)
  Heldig du er som kan pusle ute i hagen, vi fikk snøen tilbake igår :p

  Ha ei fin helg.

  Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Den genseren ble da riktig flott!Likte den innsviningen!
  Ja deiligt vær i dag!Sol ute, sol inne ,sol i sinnet:))

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Herlig, nå er det vår! Her har solen også vært fremme i dag, deilig :)
  Genseren ble kjempefin, ser så deilig og myk ut.
  God helg videre.
  Klem

  SvarSlett
 5. Deilig med vår ja. Og fin genser!

  SvarSlett
 6. Høres deilig ut med hagearbeid. Jeg kjente at det fristet her også i dag, men jeg har jo ingen hage enda.. dessuten har vi fremdeles tele i bakken. Acnegeneseren din ble jo kjempefin...litt vri her og der, og vips er det en helt annen genser. God helg.

  SvarSlett
 7. Det er så herlig med slike flotte dager. Kjempe flott genser du har strikket. Den så skikkelig deilig ut. Nydelig kofte også. Ønsker deg en flott søndag.

  SvarSlett
 8. Det ser ut som en fin lørdag med både sol, hagearbeid og strikking! Genseren var fin, og den ser god og myk ut på bildet, så da er den sikkert veldig god i bruk :) Her har det også vært en fin lørdag, det ble to turer og strikking for min del. I morgen er det meldt liten storm her, så da blir det godt å være inne med mere strikking ;)

  SvarSlett
 9. Å, så herlegt vær, og så fint det blomstrar med deg. Så mjuk og god gensar du har strikka. og kofta di er så flott. Ha ein fin dag :)

  SvarSlett
 10. Så bra du fikk fikset kofta di med å flytte knappene. Flott genser du har strikket også. Synes løsningen med litt innsving i siden var bra. Det blir litt mer feminint preg over sakene på denne måten :)

  SvarSlett
 11. Jeg nøt våren i går jeg og - i dag kom vinteren tilbake ;)
  Ja,ja, da blir den kort iallfall :) Så fin genseren ble! Og lurt å flytte på knappene.
  Ønsker deg en fin uke :)

  SvarSlett
 12. Så bra at du fikk justert knappene på kofta di, det ser jo perfekt ut! Genseren ble også veldig fin. Fairytale kjennes ut som et veldig behagelig garn. Har ikke strikket med det ennå, men stått i butikken og kjent på det og lurt på om jeg skulle strikke noe med dette garnet... ;)

  SvarSlett
 13. Hei! Så flott genser og jakke du viser. Skjønner godt at du er fornøyd :)
  Her er det utelukket med å jobbe i hagen for der ligger det vel ca 50-70 cm med snø ...
  Uti april pleier det å hjelpe veldig - da har det meste som regel tint ...

  Ønsker deg fine dager fremover!

  SvarSlett
 14. Herlig genser du har strikket! Kofta di er også så lekker.
  Apropos GC, så var det All Inclusive, ingen grunn til å velge noe annet akkurat der, for strandrestaurantene synes jeg er slitsomme, og veldig langt dit fra der vi bodde nå...men uansett godt med ei slik uke ja:)
  Ha ei god uke mot påskefri:)

  SvarSlett
 15. Flott genser, jeg har også strikket en lignende i det garnet, herlig! Nancy kofta er på pinnene mine nå, ha en fin helg hos deg!

  SvarSlett
 16. Skikkelig vårstemning hos deg. Flotte strikkaplagg du har laget. Den kofta er så flott - og så fint at du fikk ordnet knappene. Herlig å kunne føle seg fornøyd med plagget når det er ferdig strikket :)

  Håper du hadde ei flott påske. Fin ny uke til deg :D
  Eli Kristin

  SvarSlett
 17. Så deilig genser - den hadde veldig fin passform! Nancy jakken din er også kjempefin, nydelige farger! Og så bra at jeg hjelp med trikset å flytte knappene! Ønsker deg en fin, fin helg! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett